Efterskole håndbold, tip top awesome familie/venner

Lille mig har boet på håndbold efterskole [www.halstedhus.dk/efterskole-haandbold] ved Midtjylland i circa 3 uger. Og at bo på efterskole bare er bedre end alt jeg havde regnet med. Jeg var en smule bange når jeg tænkte på, hvorvidt jeg ville kunne lide at bo på håndboldefterskole. Jeg tog af sted og befandt mig lidt beklemt. Men vi alle havde det jo præcis lige sådan. Min roomie Emma går også til efterskole håndbold, så vi kan tage af sted sammen. Dette gjorde det fedt da jeg var ny. I dag har jeg især lært dem at kende, som ligesom jeg selv går på håndboldefterskole . Skolen har over 88 elever i alt, så jeg kan sørme ikke holde styr på navnene på samtlige endnu.

En smule om håndbold efterskolen

Her på min håndbold efterskole skal vi elever op før 07 … for at løbe Øv! Hyggejeg foretrækker at spise frosties med min dundyne i snegletempo. Efter løbeturen får vi derimod mega awesome morgenmåltid. Så har vi normal dansk- og matematikundervisning. Hen på timerne fra 14-16 udøver jeg efterskole håndbold. Samtlige elever fra håndbold efterskole plus de andre linier får mad kl. 6. Når vi har spist skal! vi være på værelserne i en lektietime. Stilletimen er egentligt meget bekvemt at være tvunget til en time, hvor du bare ved at alle laver lektier og slapper af. Tina ijeg ved ikke, hvornår vi ellers skulle få dem klaret. En stor del af hverdagen deltager vi i fag eller spiller efterskole håndbold og derefter hænder der evig og altid underholdning. Vi viser deres fotos, mine venner og jeg fejrer fødselsdage for alle på gangen, vi spiller Stratego, inviterer på danske film, snubler i lancier – eller også har en af de kloge fundet på en leg. Lektietiden er nærmest dén periode, hvor jeg bare laver lektier og slapper af og er for mig selv.