Efterskole engelsk og masser af sport? Undertegnede har er startet på den adventure efterskole i blandt de mange efterskoler nordjylland

Overvejer I efterskoler nordjylland (www.ranumefterskole.dk)? I så fald kan jeg anbefale netop den adventure efterskole (www.ranumefterskole.dk/profilfag/adventure), hvor imponerede mig fx lærer efterskole engelsk (www.ranumefterskole.dk/ranum-efterskole-college) og få erfaring med orienteringsøb og natursport. Friske mig er ikke vild med at sidde indendørs, så dengang energiske jeg ville vælge imellem efterskoler nordjylland besluttede jeg som følge af det hurtigt, at undertegnede måtte på et styks adventure efterskole. Mor og Sebastian hæftede sig mest ved alt det faglige, og den slags opnår jeg så f. eksempel ved hjælp af efterskole engelsk samt alle de sådan nogle klogskabsfag.

Undertegnede har gået på adventure efterskole ca en måned og søde jeg fået 3 nye veninder allerede. Vennerne og jeg har alle sammen fået viden om adskillige efterskoler nordjylland, men vi faldt for denne adventure efterskole, der vil forære mig og vennerne en hel del udfordringer og oplevelser. Nogle af mine venner er meget sprotspræget, imens andre ser ud til at være en smule mere blide & vil prøve at blive udfordret. Ej men det virker overdrevent sprødt at de elever drager ud i adventure efterskole. Efterskole engelsk er faktisk fint nok, trods at sprogfag ikke lige var et faktum, jeg var pjattet med i valget imellem efterskoler nordjylland. Men efterskole engelsk ruster mig til at jeg kan komme ud i verden. Mig her er pjattet med at gå på adventure efterskole og jeg tror ikk’, at nogen som helst af de efterskoler nordjylland kunne være akurat så indlysende til min person som adventure efterskole inkl efterskole engelsk har været.

Jeg har udelukkende positive ting at fortælle om starten på adventure efterskole. Engelsk lader til at være brugbart og efterskolen er iblandt de aller fedeste efterskoler nordjylland, jeg har oplevet. Sååå skal en af mine læsere snart træffe valget om efterskoler nordjylland? Såå overvej et styks adventure efterskole der har en hel del hiking og fridykning sammen med efterskole engelsk, fede fester, gode venner og rejser.