Efterlad et exceptionelt indtryk med et springvand ud over det sædvanlige

De andre chefer og jeg havde valgt at tænke ud af boksen og få skabt nogle smukke omgivelser med vandkunst såvel inden for som ude, da vores virksomhed sidste år flyttede til et splinternyt domicil for hele koncernen. Tankerne var adskillige. Derfor var det nødvendigt for os at hyre en leverandør, der ikke alene var i stand til at lave et springvand eller en fontæne. Det var ydermere vigtigt for de andre ejere og mig, at de ikke bare leverede uoriginalt vandplaskeri.

Efter at have set resultatet må jeg indrømme, at det er ikke mindre end unikt. Som firma har vi nu fået et æstetisk spejlbassin med lys i ankomsthallen, der er et slutresultat af grundig sparring om designet samt en projektstyring, der blev gennemført efter bogen og til tiden. Endvidere er vores spejlbassin bygget som en trappe, så det er ført langs trappeopgangen op til 4. etage. Sagt på en anden måde; et eneatående spejlbassin, der uden tvivl vil få talrige roser fra besøgende.

Lige foran indgangen har vi også fået vandkunst i fortræffelig kvalitet for alle pengene. Her har vi fået et af de der interaktive springvand, hvor vandet tager udgangspunkt i folks bevægelser i området. Midt i springvandet er der anbragt en fontæne i et individuelt design, som der passer på fornemmeste vis til domicilets arkitektoniske linjer. I det tilfælde jeres virksomhed lige som vores virksomhed overvejer at få etableret vandkunst som f.eks. et spejlbassin i en klasse for sig, kan vi af den årsag med hånden på hjertet lægge et godt ord ind for den vandtekniske virksomhed, som vi arbejdede sammen med.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>