Efter 9. årgang kom jeg på personlig udvikling efterskole, plus det forøgede min selvtillid

For en uge siden blev jeg inviteret til en reunion med min gamle årgang fra den personlig udvikling efterskole, hvori jeg var i et år efterfølgende folkeskolen. Jeg er meget spændt på at erfare, på hvilken måde samtlige af mine klassekammerater har udviklet sig, og hvad de beskæftiger sig med nu, fordi det bliver næsten over 10 sæsoner siden, jeg var på efterskolen. En rigtig fed klassefest, under hvilken vi får lejlighed til at snakke om alle de sjove oplevelser, vi erindrer fra året på rejsearrangør efterskole, er jeg sikker på, at det bliver.

Jeg fik fortalt så mange fortællinger om, hvor fantastisk det ville blive, så sæsonen på rejsearrangør efterskole var dét, som jeg så frem imod det meste af tiende klasse. Jeg vidste slet ikke, hvilke områder, jeg helst ville vælge, så jeg vidste godt, at jeg ej var parat til gymnasiet. Desuden ville jeg helst prøve nogle en smule nyere fag, som ikke tilbydes på videregående uddannelser, blandt andet boksning. En masse forskellige skolefag, som jeg var helt vildt spændt på at forsøge, tilbød den personlig udvikling efterskole jeg skulle være på.

På grund af at jeg syntes boksning virkede totalt blæret, & på grund af at jeg tilmed havde lyst til tabe mig lidt & blive noget mere fit, valgte jeg til at begynde med efterskole boksning. Efterskole outdoor, hvor man lærer at klare sig væk fra civilisationen vha. naturens egne midler, valgte jeg på samme tid. Min kone plus mig selv nyder at slå telt op i smukke skove langt væk fra beboelse, så jeg benytter faktisk denne viden hyppigt i dag.