Dyser til sprøjte, elektrisk sprøjtepistol, ting til beregning af tryk og mb teknik kommer ik riiigtigt til at være faste emner her på bloggen?

Min date for tiden har arbejde hos et firma, der sælger elektrisk sprøjtepistol (http://mt-spray.dk/sproejtepistoler), dyser til sprøjte, ting til beregning af tryk » http://mt-spray.dk/sprayware, og mb teknik » http://mt-spray.dk/,. Elektrisk sprøjtepistol, ting til beregning af tryk, dyser til sprøjte og mb teknik var en besværlig ting at udspørge yderligere om.

Ham jeg dater har søgt at illustrere, hvad ting til beregning af tryk, mb teknik, elektrisk sprøjtepistol og dyser til sprøjte kan anvendes til. Men jeg må vedstå, hvordan undertegnede behændigt tabte årvågenheden. Men jobbet som global systems designer som jeg har syner jo heller ik enkelt at sætte sig ind i. Ham og jeg ku’ i stedet finde andre samtaleemner end mb teknik, elektrisk sprøjtepistol, dyser til sprøjte og ting til beregning af tryk, til mig + ham drager ud på vores næste dates.

Fyren er virkelig lækker og sød, hvorfor jeg godt kunne se ham og jeg holde sammen. Jeg troede egentligt, at vælge en gemal der har et job, som jeg skulle relatere mere til end elektrisk sprøjtepistol, ting til beregning af tryk, dyser til sprøjte og mb teknik. Om en arbejdsopgave som håndværker eller hos en lignende virksomhed kunne stimulere min spørgelyst, den tanke tror jeg sgu ikk.

Med min forrige fyr plaprede vi egentligt ik specielt meget omkring arbejdsopgaver. Sammen pludrede jeg og ham tvært imod om biografture og mad. Det gør måske ik det vilde, at jeg ikke forstår en brik af ting til beregning af tryk, elektrisk sprøjtepistol, dyser til sprøjte og mb teknik og heller ikke har lyst til at gøre noget for at forstå mere af det. Han behøver heller ikke absolut spørge interesseret ind til mit job.