Din forestilling bør med sikkerhed blive et hit brugende ordentlig sminke plus flotte kostumer

Hvis du er nødt til at strukturere en forestilling, forekommer her uden tvivl en del detaljer, man må få styr på. Selvfølgelig bør man have manus i orden og finde nogle dygtige skuespillere, som har mulighed for at puste liv i teaterforestillingen, men for at her skal komme liv i dramashowet, skal masker (dramashop.dk/category/masker-og-fjer-69) plus kostumer (dramashop.dk/category/kostumer-til-udklaedning-parykker-tilbehoer-39) være i høj kvalitet. Det hjælper ingenting, at du prøver at overtale tilskuerne til at føle, at de befinder sig i et eventyr hus eller en tæt skov, når der ikke er noget tårn eller en eneste busk på teateret. På samme tid må du sikre dig, at både sminke [dramashop.dk/category/sminke-grimas-115] plus parykker virker i god stand, plus at dine masker ikke ligner noget fra en legetøjsbutik.

Sminke skal lægges smukt og parykker bør forekomme så lette, at man ikke med det samme lægger mærke til dem. Sminke til dramaforestillinger bør helst blive specialkøbt, fordi almindelig sminke ikke altid føles kraftig eller solid nok. Masker bør virke frygtingydende, således at de har mulighed for at skræmme børnene, plus maskerne må virke nemme at arbejde med.

Kostumer vil evt. virke mere kompliceret at få fat i, fordi man tit har en fulstændig speciel forestilling om, hvordan beklædningen skal se ud. Mange pålidelige mennesker, som kan lave kostumer til lige præcis dit skuespil, eksisterer her heldigvis. Således at du kan tildeles den optimale sminke samt perfekte parykker til dit skuespil, bliver den ultimative udvej nok at få hjælp hos en skuespils specialist.