Dét er ikke morsomt at føle kulde – spender penge på klæder fra Mikk-Line.

Julen venter i kulissen. & det samme er tilfældet med frostvejret. Eller det vil sige, det er nu allerede tænderklaprende.. Det er isnende ude i naturen, og det er således betydningsfuldt at være iklædt varmt tøj. Alle jeg kender godtager, at der ej er noget som helst mere utåleligt end at fryse. I særdeleshed er det afgørende, at børn iklædes varmt børnetøj, således at rollingerne ik ligger sig syge. I verden er der en del varmt tøj produceret af brands som eksempelvis 66 North - www.smaahjerter.dk/66-north-boernetoej—det-bedste-du-kan-faa_1973.html – & Camcam - www.smaahjerter.dk/boernetoej/camcam_2009.html – , og dine små pus vil sætte pris på dig, hvis du forærer dem det.

Mange mennesker nyder i juletiden en tur udenfor. Der findes utallige ting, som både børn og voksne kan foretage sig uden for, på trods af, at det er forfrossent. De fleste kan lide at glide med anselig hurtighed ned af en høj. Det eneste, som man har brug for er skønt børnetøj designet af for eksempel Ver de Terre og Mikk-Line. & i øvrigt en slæde vel at mærke, hvis I ik har lyst til at massakrere det nye børnetøj… Hvilket de fleste jo nok ik’ efterstræber, da det ligesom ikke er usandt, at tøj produceret af Mads Nørgaard - www.smaahjerter.dk/boernetoej-mads-noergaard_1732.html – og Camcam ikke er det mest overkommelige i verden. Men når dét er nævnt, er børnetøj jo ligesom designet til at blive slidt ned, ergo: børn skal have tilladelse til at bevæge sig.

Vi danskere er bosiddende i et lækkert rige, men danskerne kan ikke være sikre på en juletid med sne. Der hvor jeg bor bruger vi thi også utallige stunder inden for husets fire vægge. Utallige fortrækker jo alligevel hyggen indendøre, frem for minus-graderne udendørs, og hader derfor udelivet. Ingen tvivl om, at det er fantastisk indenfor hjemmets fire vægge, i særdeleshed såsnart man kan iklæde sig dejligt tøj produceret af Ver de Terre eller Mikk-Line. Vi efterstræber hyggelige timer både indenfor husets fire vægge samt udenfor i den fremtidige juleperiode i selskab med herlige venner.