Det er ikke en nyhedshistorie, at pvc vinduer er perfekte for terrasseoverdækninger.

I vores familie er vi talrige virksomhedsejere. Vi arbejder mod at styre egen forretning. For os alle er det et essentielt rush at have muligheden for at opbygge en forretning op fra bunden, og opleve dén blive succesfuld. Min far var indehaver af sin egen butik, der solgte udestuer, foldedøre, pvc vinduer » www.win-door.dk/win-door-info/pvc-vinduer.htm,, terrasseoverdækninger » www.win-door.dk/win-door-info/terrasseoverdaekning.htm,, udendørs skydedøre & plastdøre » www.win-door.dk/win-door-info/plastdoere.htm,. Da jeg var et lille barn erindrer jeg tydeligt, hvordan jeg nød at være i hans butik. Jeg besad den mening, at det var inspirerende at udforske alle de forskellige kærestepar, der brugte timer i butikken.

Hans gesjæft besad et kæmpe vareudvalg af udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre og plastdøre. Den kendsgerning muligvis kan stå som forklaring på hvorfor, at utallige besøgende brugte flere timer i gesjæften, for at udvælge akkurat dé ting, de havde brug for! Jeg kunne således også bruge adskillige halve dage på at opfinde historier om de handlende mennesker, og gætte på, hvordan de var som enkeltpersoner…

Til hver en tid har jeg været optaget af mennesker, og deres forskellige livsstile. Efter at have brugt adskillige stunder i hans virksomhed, der forhandlede udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre og plastdøre, opfattede jeg, at der eksisterer flere forskellige meninger om det absolut bedste liv. Mennesker er ikke ens, og det som repræsenterer mening for mig i mit liv, er ej nødvendigvis dét samme, som for andre. Og den indsigt mener jeg er vedkommende at tænke over, så snart vi støder ind i mennesker, som ik besidder vores opfattelse af verden. På baggrund af min barndom, hvor jeg altid forskede i kundernes udvælgelse af for eksempelvis udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre eller plastdøre, nåede jeg den erkendelse, at vores omgang med ting repræsenterer vores livsværdier. Og således blev min interesse for konsumptionsstudier anlagt!