Der findes ej årsag til stress: vores virksomhed har evnen til at designe nøjagtig den form for fladstråledyse, du nødvendigvis skal anvende

Jeg er ofte kommet i den situation, at jeg har manglet ganske specifikke typer af dyser til nye opgaver, der ej virker ret normale i industriområdet. Jeg er heldigt nok klar over, at de rigtige dyser vil give en mærkbar forskel for slutresultatet, på trods af at flertallet mener evt., at jeg egentlig kan anvende en slidt fladstråledyse, som sikkert kan klare opgaven til en vis grad. Resultatet vil sådanset være derefter, såfremt din fladstråledyse føles opbrugt & forældet.

En fuldkegledyse vil fås i adskillige varierende designs, som alle besidder en række fordele, der gør dem skræddersyede til specielle områder. F.eks. er en fladstråledyse designet særligt til langstrakte plus små overflader, samt også her kan rækkevidde plus udformning varieres. Mht. en fuldkegledyse, der rammer et kugleformet mønster i en solid konus, bliver det samme situationen. En fuldkegledyse laves helt sikkert af en masse varierende materialer, & det bliver af stor betydning at du modtager vejledning fra en ekspert, så du er i stand til at ende med de hundrede procent perfekte komponenter til din industri. At skræddersy dyser til usædvanlige opgaver, så du til enhver tid kan opfylde dine krav fuldt ud, er uden tvivl derudover en mulighed. Uanset om du skal bruge en fladstråledyse, en fuldkegledyse eller komplet andre slags dyser, bliver den nemmeste udvej at forhøre dig hos en forhandler.