Der eksisterer stadig et betydeligt marked for små gesjæfter, som er sælgere af dildoer…

Jeg ønsker som det allerførste at varsko ikke-bramfrie med-bloggere! Jeg mener ik selv, at mit indlæg omhandler pinlige problemstillinger, men flertallet vil måske tænke anderledes end jeg. Landet ligger sådan, at jeg påtænker at blive selvstændig med en biks med legetøj til soveværelset. Min shop skal tilbyde kunder dildoer, glidecreme og en speciel type penisring. Jeg har i gennem længere tid klarlagt markedet, & det ligner rigtig meget, at der er et smuthul, som jeg kan drage fordel af. Der er slet ikke tvivl om, at der findes virkelig mange butikker, som har det samme vare sortiment, som jeg vil have: dildoer, glidecreme & en bestemt type penisring. Men virkeligheden er, at virkelig mange af de her butikker lægger placeret i de temmelig store landsbyer. Bor man ik i de større landsbyer er der dermed alene den mulighed tilbage at købe sine varer i en af de mange net shops, som sælger rex remedier som eksempelvis dildoer og glidecreme. Udenfor de store landsbyer er markedet for dildoer & glidecreme af den grund ej umuligt at bemægtige sig. Og det er dén niche, jeg tror, jeg kan udnytte. For det tænker jeg ik’ andre butikker har formået!

Min største challenge er, om jeg formår at tiltrække kunder til en ”fysisk” butik… For der er absolut nedfældet helt enormt meget om, at internet handlen boomer i disse år, samt at kurven alene er opadstigende. Men jeg har stor tiltro til, at hvis jeg kan indrette nogle servicemindede butikker, hvor der er eventyrligt at være, kan jeg tiltrække og fastholde købere. Jeg tænker, at eks. kærestepar skal komme på besøg i min lille gesjæft, hvor de sammen kigger på dildoer & glidecreme. Besøget skal således være en oplevelse i sig selv. En skøn oplevelse man får together som partnere. Besøget skal på den vis være med til at spice samværet op. For det er der helt enormt mange kærestepar, der savner…