Dengang vi havde vanskeligheder angående manglende arbejdskraft, fandt firmaet straks et konsulenthus

At det sagtens er muligt at erhverve bedre viden trods alt, lærte jeg for nylig, selvom jeg har været chef i en del sæsoner, og til tider er blevet meget erfaren & succesrig. At have de bedste folk der fandtes, samt personligt se hver eneste kandidat førend en beslutning blev truffet, har jeg i lange tider sørget for. Det bliver vigtigt for mig at være på god fod med alle mine medarbejdere plus kende hver enkel ved navn, uanset hvor succesrig min virksomhed blev. At her kan blive alternative tiltag, som forekommer bedre i dagens økonomi, i hvilken det forekommer problematisk at beskæftige alle ansatte, har jeg dog snart lært.

Jeg var ej i stand til at ansætte IT konsulenter fast, så jeg forsøgte derfor at hyre en scrum master fra et konsulent firma. Erfarne samt dygtige medarbejdere, som kun er i firmaet i de timer, de skal bruges, bliver man sådan i stand til at hyre. Så hvis du i perioder f.eks. mangler en IT konsulent, er du ej nødt til at fuldtidsansætte nogen, som du egentlig ikke helt har noget arbejde til om nogle måneder, for det er rent ud sagt muligt at finde nøjagtig det konsulenthus, som passer til ens behov. Du undgår flere jobmøder plus skal ej bruge meget tid – i stedet for ender du med den eksperthjælp, du har behov for, præcis på det tidspunkt du skal bruge den.