Den innovative påhængsmotor, som er let at styre er ekstrem oppe i tiden…

Jeg tænker at være min egen chef på samme vis som min skønne bedre halvdel. Han ejer egen forretning, & sælger tilbehør til joller, såsom eksempelvis redningsveste. Lige for tiden er salget af en ny påhængsmotor [http://www.vestfynsmarinecenter.dk/index.php/motorer] i kolossal stigning. Jeg har set ham have travlt, så jeg ved, hvor meget det betinger at blive sin egen boss. Når et hverdagsliv er kendetegnet ved en høj grad af suverænitet, er der ik’ et klart gærde imellem job og fridagene, hvilket skyldes, at skellene mellem dem bortraderes. Dét resulterer i, at man ik på noget tidspunkt har tid væk fra jobbet, af den grund, at man altid tager sit arbejde med hjem. & det er en problematik, som gør mig tvivlende, & bevirker, at jeg gennemtænker mine handlingsplaner for mit kommende liv. Jeg har nemlig på nært hold været vidne til hvordan, et sådant liv nemt kan udvikle sig til at være kolossalt stressende, & min allerbedste ven er ingen exeption…

Jeg har samtidig nogle betænkeligheder ved, at jeg slet ej har opsporet min niche. Min kammerat er helt vild med fart, og for hvilken ny påhængsmotor, som er kommet i handlen. Jeg er absolut ej opslugt af, om en påhængsmotor er ny eller ej. Min kæreste fortæller jævnligt krøniker vedrørende den og den påhængsmotor, og jeg kan registrere, at han er helt vild med det pågældende tema. & som den afsluttende bemærkning må det just beskrevne opfattes som værende det vigtigste for mennesket: at lokalisere, hvad du brænder for, & dernæst gå efter, at du har chancen for at være aktiveret med det lige så længe du lever. Langt de fleste tror i hvert fald, at fryden dukker op, ligeså snart, at man efterlever ovenstående fidusser!