De hypermoderne leggins med print Danmark ser jeg overalt…!

Så er der ikke længe til, min fortrinlige ægtemand & jeg tager på ferie. Det er virkelig lækkert at rejse til en ukendt by. Vi holder af at opleve nye ting på egen krop, & besøge verdensdele, vi ik’ har været før. Så går vi på galleri, & går ud at spise… Vi tager dagene, som de kommer… Det uden tvivl vigtigste for os er, at vi ikke skal fare rundt, dét gør vi så meget i dagligdagen… De gange vi har fri-dage, kan vi af den årsag bedst li’, at dagen foregår i et afslappet tempo… Vi nyder begge at gøre kulturelle ting, men jeg må dog alligevel krybe til korset og sige, at jeg beder til, at der alligevel bliver tid til at shoppe også. Jeg har i evigheder drømt om maxi kjoler [http://pk-fashion.dk/37-maxi-kjoler], leggins med print Danmark [http://pk-fashion.dk/15-leggings], samt et veloursaet [http://pk-fashion.dk/16-jumpsuit]. Jeg føler, at maxi kjoler er ovenud perfekte, når man skal til sommerfester, leggins med print Danmark vil jeg bruge hver dag på arbejde, og et veloursaet skal jeg iføre mig alle de dovne lørdage, hvor jeg trisser rundt derhjemme…

Desværre er det at shoppe ikke noget min kæreste ka li’… Så det bliver nødt til at blive noget med, at jeg forsikrer ham om, at dét ej tager elleve timer. Men det kommer det jo heller ik til, af den årsag, at jeg ved jo enormt præcist, hvad jeg skal have: maxi kjoler, leggins med print Danmark, & et veloursaet. Så den form for shopping burde ikke tage flere timer, men jeg ved naturligvis også godt, at det oftest tager en rum tid at prøve tøj i prøverummet…! Og jeg ved, at jeg bliver nødsaget til at iklæde mig de der leggins med print Danmark, af den årsag, at det er umuligt at danne sig et indtryk af, hvordan de ”gamacher” passer, uden at have prøvet dem på! De der maxi kjoler er nok ikke nødvendige at prøve i tøjbutikken, det samme gælder for de der veloursaet… Med disse to stykker tøj er det meget nemmere at forestille sig, hvordan de passer… Jeg ved i hvertifald min forlovede ville sætte pris på, såfremt jeg ik skal forspilde utallige timer i forretningens prøverum!