De der specielle høreapparater – er de noget som helst værd…

På min blog i dag vil jeg tale om den sygdom, som jeg har døjet med i nogle år. Jeg har universitetshospitalets bevingede ord på, at jeg har en stor grad af tinnitus. Jeg har i længere tid kæmpet med en øre-susen!! Ud af det blå forandrede den ”susende lyd” sig til at være en vedvarende lyd i stedet for!! Og SÅ blev jeg faktisk rigtig grundlæggende bange… Fordi jeg havde fået forklaret nogle troværdige anekdoter om, hvor temmelig meget folk med tinnitus lider…! Jeg havde læst, at folk m. tinnitus i begyndelsen var tæt på at blive skøre…! & jeg kan vildt meget forstår denne påtrængende følelse! Til at begynde med var jeg ligeledes meget tæt på at blive sindssyg! Men trods alt må jeg dog sige, at det efterhånden blev meget bedre. Nu om stunder kan jeg ha’ et helt normalt liv med min tinnitus! Jeg tror fuldt og fast på, at det i grunden ka’ forklares ved, at, man vænner sig til at abstrahere fra sin tinnitus. Det betyder jo ik, at jeg ikke tænker på min tinnitus, det ville være løgn at sige.

Min ven har forklaret mig, at mange kvinder og mænd der lider af tinnitus er glade for et høreapparat. Det blev naturligvis lagt fast, at det overhovedet ik er er alle mennesker m tinnitus, som får gavn af et høreapparat!! Men i ret så mange tilfælde ka’ et helt specielt høreapparat afhjælpe de fantom-smerter, som tinnitus giver…. Jeg har af den årsag bestemt mig for at afprøve det på egen krop…! Jeg har således været i kontakt med en butik, der ved alt om høreapparater [hearing.siemens.com/no/no/products/hearing-products.html], designet til personer der har fået konstateret tinnitus!! Jeg er helt vildt spændt på at prøve, om et høreapparat virkelig kan hjælpe mig…! Jeg har også konsulteret behandlere udenfor sundhedssystemet for at afgøre, om de var i stand til at hjælpe mig, men desværre uden nogen forandringer. Så jeg håber virkelig, at et høreapparat kan hjælpe på mine gener. For hvor ville det dog være super, såfremt noget så simpelt som høreapparater ville være i stand til at gøre mit liv bedre!