Brug seje pallerammer til din urtehave: derefter bliver du i stand til at gro alle typer af grøntsager

Dit køkkenbed vil faktisk blive i netop den højde, du foretrækker, fordi de kan stakkes stabilt på hinanden, hvilket er en af de største fordele ved at bruge pallerammer [www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27] til bede. Det giver både en behagelig luehøjde, holder bedet væk fra dårlig jord, samt forhøjer jordvarmen rundt om blomsterne. Traditionelt er pallerammer egentlig slet ikke noget, størstedelen plejer at sammenstille med køkkenhaven, men pallerammerne er egentligt rigtig funktionelle! Dog bør man ej glemme, at pallerammer normalt er fremstillet af ret dårligt og naturligt træ, hvorfor rammerne ej bør hvile på jordbunden. Det vil evt. være godt at dække indersiden med plastik.

Jeg synes personligt, at rammerne har en temmelig optimal længde til små bede indeholdende smukke planter plus urter, men flertallet føler evt., at rammerne bliver for lille en størrelse. Sker det, at man fortryder, at man fik bygget et urtebed af dem, bliver det lykkeligvis ikke alle ens lønninger, der blev brugt forgæves, da pallerammer heldigt nok ikke er dyre. Til bedre at være i stand til at placere sager ovenpå normale paller benyttes pallerammer sædvanligvis, plus pallerammerne bliver nemme snildt at skille ad, idet de ikke anvendes. En anden fordel ved at bruge pallerammer til at være højbede bliver, at de besidder en fin størrelse. At man bare bør tage chancen, bliver egentlig det bedste tip.

Befinder du dig i den situation, at du er haveentusiast og drømmer om at eje nye urtehaver? I den situation har du måske problemer ved at få at vide, nøjagtigt på hvilken måde, disse bede bør opføres. Jeg har et let forslag – pallerammer.