Brug for hjælp ved køb af dieseltank, benzinpumpe eller håndpumpe?

Lidt råd om køb af dieseltank » http://cogetil.dk/da-DK/Dieseltank-Dieselpumpe.aspx,

Har du behov for en ny dieseltank skal du formentlig få 1, der passer til dit behov. Dieseltanke kan rekvireres i både stål og plast og i mange størrelser og farver. Overvej at købe din dieseltank i plast. Den vejer ikke så meget og derfor lettere at flytte . Den ruster ikke, og så danner knapt så meget kondens i tanken.

Håndpumpe - http://cogetil.dk/da-DK/Haandpumpe-Dieselslange.aspx,

Skal du bruge en håndpumpe til diesel, smørreolie, petroleum mm. Du kan ekselpemvis opsøge håndpumper, der matcher til olie, smøreolie, diesel, kølervæske og benzin. Benzinpumperne findes med og uden slange, og giver forskellige liter i minuttet. De kan også opstøves, så de svarer til forskellige størrelser tromler.. Hvis du er er usikker på, hvilken håndpumpe, du skal bruge, så kontakt en kvalificeret forhandler. Har du brug for det, kan du for eksempel få en håndpumpe, der kan fastskrues direkte på tønden. Du kan også benytte en håndpumpe, til når du tanker benzin på motorbåden og vil slippe for at løfte på 30 liters dunke og undgå at hælde en ekstra liter ud , fordi du ikke kan nå at registrere, at tanken er fyldt. Bruger du en håndpumpe slipper du også for gnister og el. Når jeg står med brændstof skal jeg helt sikkert ikke have noget at gøre med dét!

Benzinpumpe - http://cogetil.dk/da-DK/Benzinpumpe-Oliepumpe.aspx#81, ? – Der sidder blandt andet en i din bil

En benzinpumpe sidder bl.a. i din bil, og den benytter du til at fylde brændstof på bilen. Vil du rekvirere en benzinpumpe, kan du bestille dem i utallige varianter inklusive en universalmodel. Hvad skal en ny benzimpumpe bruges til, tænker du måske. Forstår du, benzinpumpen giver bl.a. øsen langt flere kræfter. Ja, det er jo ikke det værste. Husk at der er penge at spare, hvis du køber din benzinpumpe online.