Brormand har fået arbejde med lister, gas cylinder, gummilister og stropper

Min dejlige bror skal arbejde lister - http://www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/u-lister-m-boerster/ – , gas cylinder - http://www.sindby.dk/dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gasfjedre/ – , gummilister & stropper - http://www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/hardware/gummistropper/ – . formoder, så aner undertegnede ikke noget som helst omkring stropper, gummilister, gas cylinder og lister. Og dog … gummilister sammenkobler jeg med at lister på eksempelvis badeværelset. Og stropper kan i min verden f.eks. sidde i min frakke, så den kan hænges op eller være anbragt i 5A som vi ka’ holde i.

Gummilister, stropper, gas cylinder og lister som erhverv er lidt nyt for mig. Vi snakker tit om job, jeg og min bror, så undertegnede ser frem til, hvilken info Bob kommer til at sludre vedrørende stropper, lister, gas cylinder og gummilister.

En gas cylinder kan både benyttes til kontorstole, køkkenlåger og i drivhuse, siger min bror. Ud over at funktionere som en fjeder, så ved moi ik helt, hvad en gas cylinder lige kan. Stropper af gummi kan vidst bruges til presenninger, trailere og lastbiler.