Bestil din fedtpumpe, oliepumpe, fedtpresser eller dieselslange hos en professionel & få relevant rådgivning

Køb din fedtpresser {cogetil.dk/da-DK/Fedtpresser.aspx} af fineste kvalitet

Også for fagfolk kan køb udstyr og værktøj være uoverskueligt. Søg rådgivning hos en dygtig leverandør, som kan garantere udstyr af top kvalitet. Så kan du fx skaffe hjælp til at vælge mellem en batteri- eller hånd fedtpresser. En god ting ved en fedtpresser med batteri er, at den forsimpler arbejdet en del. Men der er andre tilfælde, hvor den håndbetjente fedtpresser at foretrække, så research på området, hvis du er i tvivl.

Behov for en fedtpumpe?

Skal du bruge for en fedtpumpe til f.eks. at smøre dele på bilen eller cyklen? Jeg bruger en fedtpumpe til at sprøjte fedt ind ved cykelpedalen uden behov for at skille den i stykker. Således gør jeg ganske ofte så jeg p den måde holder pedalerne i form i regn og rusk. Når jeg er på arbejde bruger jeg til gengæld en fedtpumpe til at smøre maskinerne.

Køb dig den rigtige oliepumpe {cogetil.dk/da-DK/Benzinpumpe-Oliepumpe.aspx#81}

Skal du vælge oliepumpe, skal du overveje eldrevne og håndpumper og pumper, der matcher forskellige størrelser tromler. Hvis du er usikker, så ring til en kompetent leverandør og bed om support, så du vælger den bedste oliepumpe.

Find en dieselslange {cogetil.dk/da-DK/Haandpumpe-Dieselslange.aspx} i fornuftig kvalitet

Over halvdelen af forhandlere udbyder slangeruller, og de kan anvendes til væsker som f.eks.som eksempelvis fedtstoffer, vand, diesel mm. En dieselslange kan anvendes af garager, værksteder, tankstationer mm.