Benyttende en fodbold efterskole gives du 12 måneder, du husker for altid

HTX, tømrer, biologi, samfundsfag: det vil virke svært som teenager at vælge, hvad for en vej man skal tage i sit liv. For flere vil en tur på håndbold efterskole {www.halstedhus.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=165:handbold&catid=6:indhold} blive nøjagtig det, de har behov for, nemlig en pause, i hvilken de bliver i stand til at opdage interesser samt skabe selvstandighed. Ligegyldigt om det skal være aktivitet, billedkunst, åndelighed eller musicals – heldigt nok er her en efterskole til ethvert ønske.

Benytte et fuldt år på at udføre din yndlingssportsgren & tilmed få et friskt og oplevelsesrigt liv der får masser af eventyr, er du i stand til her, af den grund at vores efterskole svømning {www.halstedhus.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=321:svommelinje-2014-15&catid=6:indhold&Itemid=267} har satset på idræt. Blandt de fantastiske aspekter med en håndbold efterskole vil være, at du her vil kreere kammarater, som holder for evigt. Når man dagligt i et år sidder til bords, bor på værelse og rider i fællesskab med de samme personer, skaber det faktisk meget holdbare bånd, der varer ved for altid.

Vores efterskole tilbyder sportsgrene til enhver smag, & du kan oven i købet skifte mellem de anderledes typer af idræt under opholdet. Eksisterer der noget bedre? Hvis du f.eks. ikke kan få nok af fodbold, kan du forsøge 12 måneder på vores fodbold efterskole {www.halstedhus.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=71:foldbold&catid=6:indhold}, sådan at du får lov til at fokusere fuldt ud på din favoritsportsgren. Det bliver et eventyr, du vil huske resten af dit liv, så det er blot med at komme i gang med at tilmelde dig.