Bagefter 12 måneder på sabbatår højskole opdagede jeg mine talenter og blev klar over, hvad jeg ville med mit liv

Kender en af jer til et såkaldt kursus i personlig planlægning , http://www.workbetter.dk/personligplanlaegning/c2pj, og effektivitet? I de her dage er undertegnede ret travl pga mit arbejde, venner, hobbyer og bloggen. Kanske endvidere en slat for busy. For jeg kan føle at uopmærksomme mig mister det daglige overblik, overser at vælge hvad for noget jeg helst vil spendere mine vågne timer på og samtidig falder i tidsspildere så som Facebook og Instagram. Det er vidst ret kendt for mange. Dog havde jeg ikke gennemtænkt, at jeg det er muligt at det er noget, man kan ændre på før jeg blev fortalt om kursus i personlig planlægning og effektivitet. Sådan et kursus i personlig planlægning lyder det bedste for undertegnede.

Faktisk har jeg allerede fået en plads på et professionelt kursus i personlig planlægning og effektivitet med min moster Agnete.

. Begge to trænger vi til at blive bedre til at prioritere og se forskel på tidsrøvere og ting, der er vigtige for os. Jeg er overbevist om at det bliver skønt at gå i dybden med personlig planlægning – både privat og i når jeg er professionelti.

Personlig planlægning og effektivitet har ikke været noget, undertegnede har taget mig tid til. Men når man læser omkring sådan et kursus, så virker det til, at det er solid tid spenderet på at høre om personlig planlægning med mulighed for at være skarpere.