Autojet spraying system, el sprøjtepistol og forstøver spray er vores nye emner til samtale foran fjernsynet

Ægtemanden skal jobbe i en virksomhed, der afsætter autojet, forstøver spray, el sprøjtepistol og spraying system. Hva’ overvejer de fleste af jeg vel, og det var også min første tilbagemelding. Personligt så anede undertegnede slet ik hvad el sprøtjepistol, spraying system eller autojet skal benyttes til. Hos mig virker en forstøver spray som en ting jeg anvender til at bruse mine fredsliljer i vinduet og på altanen :) . Jeg ved nok mere, idet manden kommer retur efter den første arbejdsdag.

En el sprøjtepistol er så vidt jeg har forstået til rengøring og desinfektion, til at coate ting eller medicin eller til at sprøjtemale. Det er udpræget industrien og fabrikker og lignende virksomheder, der benytter sådan en. Såfremt jeg forstod det korrekt. Autojet er så vidt jeg ved et spraying system, specialfremstillet ud fra kravet hos produktionsvirksomheden. Den slags spraying system kommer både med rør, pumper og dyser, og manden skal gå til hånde med at montere og pleje virksomhedens Autojet spraying system. Det bliver relevant.

Relevant bli’r det om hvorvidt undertegnede kan følge med i hans sludren, når gemalen returnerer hjem igen fra hans indlende dage på jobbet. I det tilfælde at han skildrer omkring dette autojet spraying system, forstøver spray til industrien samt hvordan en el sprøjtepistol kan benyttes. Jeg er overbevist om han bliver glad for hans job.

For at jeg bedre kan sætte mig en kende ind i min mands arbejde så har jeg internetsøgt en smule omkring forstøver spray, autojet, el sprøjtepistol og spraying system. Jeg arbejder sygeplejer, og Palle satte sig ind i sygdomme så han kan opfatte det job jeg udfører.