Autisme-egnet boardmaker til overblik kombineret med 2000-2012 Addendum Bundle og Dynamic Speaking Pro

Sønnike får ualmindeligt meget raffineret hverdags-kvalitet efter vi har indkøbt boardmaker med tilhørende 2000-2012 Addendum Bundle plus Dynamic Speaking Pro. Vores knægt har det ret kompliceret, på tidspunkter hvor der opstår reformer i hans liv, eller i de tilfælde at han bliver i tvivl om, dét han skal . Men gennem sønnikes boardmaker og 2000-2012 Addendum Bundle kan jeg og min mand nemt åbenbare for drengen, dét der skal hænde. Gennem lillemandens boardmaker jhar vi adgang til at printe en kalender måned for måned ud, mens drengens 2000-2012 Addendum Bundle har ret mange billedsymboler, hvilket drengen selv aflæser. Drengens 2000-2012 Addendum Bundle fungerer f. eksempel velegnet ved struktur, kognitiv støtte, planlægning og overblik til vores dreng.

Min mand og mig får desuden god gavn af Dynamic Speaking Pro- et virkelig effektivt til at assistere vores knægts tale. Bobby er noget forsinket i sin udvikling, men med Dynamic Speaking Pro er vi temmelig optimistiske ved tanken om at han skal være inkluderet, i det den store dreng starter i Holme skole næste år. For tiden bruger vores dreng Dynamic Speaking Pro i udflytterbørnehaven, + imens vi gør træning her hos os. Det stimulerer ham super godt.

Til august når drengen kommer i byskolen går vi ud fra, at han helt sikker vil få hans boardmaker samt 2000-2012 Addendum Bundle og Dynamic Speaking Pro med i klassen. Vi har drøftet det med lederen på skolen, og de har allerede kendskab til programmerne. Det forkendskab virker temmelig lovende for hans mulighed for at have livsglæde og vide, hvad der skal hænde hen over et styks folkeskoledag med mange mulige ændringer og afbrydelser. Hvis du er et barn med sårbarhed er en god hjælp.