At starte forfra og lære om frankering post, makuleringsmaskine, drilske portotakster og pakkevægt

Et nyt job som piccoline er landet hos mig. Jeg startede for nogle dage siden og er i gang med at få kontrol over eksempelvis at dirigere opkaldene til kollegerne samt stedets pakkevægt, der holder styr på alle slags portotakster plus frankerings post. Den slags solid makuleringsmaskine skal jeg også få bestilt til dem i denne uge.

Jeg har jo blot benyttet et styk vægt til bagning som pakkevægt, hvis jeg skulle vide portotakster ved pakker retur til diverse online shoppingbutikker. Og jeg vidste slet ikk’, hvordan firmaers frankering post ved benyttelse af et styks pakkevægt giver billigere portotakster. Jeg troede, de spenderede lige så ubetalelige portotakster som jeg ska’, hvis der skal sendes julekort. Så på bare 5 dage med mit nye arbejde er moi blevet kvikkere. Sådan noget så som makuleringsmaskine er meget nyt, og jeg skal ha’ ansvaret for hele firmaets til og fra korrespondancer. Jeg skal også klare telefonopkald og få dem stillet på bedste måde til firmaets adskillige medarbejdere.

Sådan en makuleringsmaskine Sådan noget frankering post gjorde jeg mig ikke nogle særlige ideer inden min jobstart. Og navnlig ikk’ med den slags god pakkevægt, der forårsager styr på de drilske portotakster. Den er ret god. En makuleringsmaskine har jeg heller aldrig skænket en tanke før i tiden, men de har arbejde med fortrolige oplysninger, og deraf følgende er en makuleringsmaskine er ret vigtig fatter jeg nu.

I næste uge har undertegnede et styks makuleringsmaskine plus at lære mere om frankering post me dertil hørende pakkevægt og erhvervs portotakster er at finde på min to do. På mandag bestiller jeg husets nye makuleringsmaskine hvorefter jeg i resten af ugen sagtens ska’ få styr på frankering post, portotakster for erhverv samt pakkevægt. Godt for CVet.