Anvendende uovertruffen smag samt velsmagende produkter er Cosmic Fog E-Liquid hurtigt blevet populær blandt elektronisk-cig tilhængere

Der er udelukkende én e-liquid, som bliver nok til mig, samt det er Cosmic Fog E-Liquid. I en del måneder har jeg anvendt elektroniske cigaretter, plus jeg har været glad for de utallige valg, der kommer med hensyn til e-juice. At man aldrig savner nye aromaer at forsøge, har her altid været nok smagsaromaer til at være sikker på. Uheldigvis forholdt det sig sådan, at jeg efterfølgende et par måneder uden undtagelse blev træt af en hvilken som helst aroma, dog jeg havde uden tvivl nogle favoritter, især cola & karamel smag. Jeg synes, at der tit er noget syntetisk omkring en del af de varierende aromaer, noget som man altid bliver meget træt af. Til alt held opdagede jeg endelig løsningen på alle mine problemer: den nye Cosmic Fog E-Liquid virker uden tvivl optimal!

Således at hver enkel del af aromaen er undersøgt, bliver samtlige e-liquids fra Cosmic Fog udvilket af eksperter. En smag, som man rent ud sagt aldrig kan få nok af, står man i sidste ende med. Desuden har Cosmic Fog de dejligste smage: for eksempel mælk samt honning, sundae is eller forfriskende melon og frugtblanding.

Vha. Cosmic Fog E-Liquid får du en detaljeret & fremragende aroma som har prima nuancer – nej tak til kedelig banan-smag eller stærk menthol. I det tilfælde at du savner en grund til at begynde at dampe, i tillæg til at forbedre din sundhed, bliver Cosmic Fog E-Liquid en fristelse, du ikke er i stand til at gå glip af.