Anbefalinger om et aber dabei ved brug af pallerammer og europaller i træ samt at vælge plastpaller i stedet

Har I læsere også haft erfaring med at benytte pallerammer , www.dtemballage.dk/produktinformation/pallerammer.aspx, og europaller , www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastpaller/europaller-1200x800mm.aspx, til at lave et højbed, en seng eller en sofa? De her europaller og pallerammer er lette at lave sofaer, tv-møbel eller småborde ud af.

Pallerammer og europaller af træ er absolut mest søde. Men vær vagtsom ifm, at gamle europaller ofte er behandlet med kemikalier. Med plastpaller , www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastpaller.aspx, kan du komme udenom, at dine europaller og pallerammer afgiver måske sundhedsskadelig kemi hjemme hos dig.

Især vil undertegnede I benytter plastpaller hvis I har planer om kreere grøntsagsbede. Europaller og palleramme kan afdampe skadelig imprægnering, hvorefter dine lækre øko krydderurter, jordbær og grøntsager pludselig ikk føles så lækre og øko igen. Ufedt.

Prøv gerne kræfter med at få noget ud af pallerammer, plastpaller og europaller. Men hav i tankerne at bruge plastpaller i stedet for de sundhedsskadelige varianter, især hvis gøre brug af pallerne til fødevarer eller bruge dem indenfor. Plastpaller er mere fornuftigt ,hvis det er dit behov. Såkaldte EUR europaller og pallerammer er ikk imprægnerede, så køb dem, hvis du drømmer om træ i stedet for plastpaller. Sådan gjorde jeg selv…